Tilbage
Menu
0

Husk at du kan kontakte os på
telefon: 86 77 00 44 og e-mail: salg@lavprisvvs.dk
- Se åbningstider

Toiletter & Tilbehør

Alt inden for toiletter - Vi fører de bedste toiletter til de bedste priser

Køb billige toiletter online og spar penge - flere end 100 forskelliger toiletter 

Når du søger billige toiletter online, finder du mange forskellige modeller. Før i tiden var et toilet bare noget man skulle have, men i dag stiller vi større krav til, hvad vores wc skal kunne - det skal både være miljøbevidst, vandbesparende og i et flot design som passer ind i resten af badeværelsets indretning

Vidste du eksempelvis, at du kan spare mange penge på dit årlige vandforbrug, hvis du udskifter dit gamle toilet med p-lås med et modene, nyt toilet der har dobbeltskyl?

Ifø har udviklet en smart vandberegner, der hurtigt giver dig et overblik over hvor meget du egentlig kan spare ved at udskifte dit wc med en nyere model. 

- Hvis dit toilet er over 20 år gammelt og uden dobbelt skyl, bruger det typisk mellem 9 og 12 liter vand pr. skyl.
- Toiletter der er mellem 15-20 år gammelt og uden dobbelt skyl, bruger det mellem 9 eller 6 liter vand pr. skyl.
- Er dit wc mellem 10-15 år gammelt og både har lille og stor skyl, bruger det omkring 9 og 6 liter vand. 
- Nyere toiletter, der er mindre end 10 år gammelt, bruger faktisk kun mellem 6 og 3 liter pr. skyl. 

Gode råd til alle med et vandbesparende wc

Har du været ude at investere i et toilet med vandbesparende funktion uden at tjekke dit afløbssystem først, eller har du monteret et to-skyls wc i et ældre hus, kan vi anbefale, at du tænker over, hvornår du bruger det lille skyl (3 eller 4 liters skyl). En god tommelfinger regel: Har du brugt papir efter dit toiletbesøg, så brug altid stor skyld, der skal nemlig mere end 3 liter vand til for at flytte et stykke papir helt ud i kloakken.

Alt fra væghængte toiletter til et design toilet med p-lås

Funktionalitet og udseende spiller også en stor rolle, når vi i dag vælger nyt wc, og tidens trends har flyttet vores toiletter op mod væggen, hvor cisternen er blevet indbygget og skjult i væggen - det er det vi kalder indbygningstoiletter. Disse er blevet enormt populære og giver samtidig også badeværelset et helt unikt udseende. Det er ofte i forbindelse med renovering af badeværelser, at flere og flere vælger hængeskåle og indbygningscisterner. Hængeskåle og indbygningscisterner findes naturligvis også med det populære dobbeltskyl. Se vores oversigt over wc'er her.

Trends indenfor toiletter i dag

På trods af den stigende trend for væghængte toiletter, er det dog stadig de traditionelle gulvtoiletter, der bliver solgt flest af, da disse ofte er de nemmeste og billigste at udskifte. Også her er der sket en stor forandring - disse er nemlig ikke kedelige og simple som før i tiden. Hvilken type wc der passer bedst til dit hjem afhænger naturligvis helt og aldeles af dine behov og foretrukne design.

Køb billigt toilet hos LavprisVVS

Toiletter fra diverse producenter og udskæringer finder du her hos os, hvor vi tilbyder dig mange forskellige varianter i forskellige prisklasser, som samtidig er vandbesparende og flotte i udseendet. Det betyder, at du både kan finde billige og simple modeller, samt innovative og noget dyrere løsninger til dit badeværelse.

Øverst kan du klikke rundt bland vores leverandører og finde det toilet der passer til lige netop dit behov. Står du og mangler et gulvtoilet eller hængeskål til indbygsningscisterner, kan du altid finde det her hos en af danmarks største forhandlere af vvs på nettet.

Se med her og lær hvordan du monterer et gulvstående toilet

Mest solgte toiletter og tilbehør

  • Tilbud
    Tilføj til favoritter
    Varianter:
    På lager - Levering 1-2 dage