Tilbage
Menu
0

Vola

Vola armatur til badeværelse og køkken

Se deres designer armaturer til bad, køkken og håndvask samt tilbehør til badeværelset her ovenfor. Vola er det stærkeste brand blandt armaturer, som arkitekter ynder at benytte i deres projekter. Produkterne så dagens lys for over 40 år siden, designet af Arne Jakobsen. De er en familievirksomhed med hovedkvarter i Horsens. Næsten hele produktionen foregår i Danmark, hvor skandinavisk håndværk forenes med med den nyeste teknologi. Man går aldrig helt ved siden af, når man har valgt en vare derfra, og tilmed er det et Dansk designobjekt som ikke mister sin værdi med tiden, tværtimod. 

Ideen var i første omgang at skabe et armatur, hvor kun greb og tude var synlige. Alle rør skulle indbygges i væggen, og det var en hel ny tankegang i 1969. Derved var indbygningsbatteriet skabt. Senere blev flere armaturer til håndvaken og køkkenvasken udviklet i tæt samarbejde med Arne Jakobsen. Senere blev tilbehør til badeværelset en del af det stilrene design.
De har høstet flere internationale anerkendelser blandt andet 2007 Good Design Award og ID prisen 1995. Reservedele til Vola håndvask- og køkkenarmaturer samt brusearmaturer kan vi også være behjælpelige - du skal blot bestille det online i vores netbutik eller ved at kontakte os. Derved kan vi hjælpe med råd og vejledning eller yderligere information omkring deres vandhaner.

Armaturer i alle regnbuens farver

Noget helt specielt ved deres sortiment er deres store farveudvalg - omend det forlænger leveringstiden en smule, så har du mulighed for at personilisere netop den vandhane, du synes om. Det vidner om produkter med en enormt stor alsidighed, da det på ingen måde påvirker det generelle udtryk som produktet står for. Med så stor valgfrihed omkring farverne kan du nemlig få noget, der passer til lige netop dit køkken eller badeværelse, og på den måde rammer de igen plet.

Gør dit hus mere værd med billig Vola

Med produkter af denne kvalitet i boligen er du sikret en højere pris, hvis du skal sælge. Der er både brandværdi, men også et kvalitetsstempel forbundet med deres produkter, og det smitter af på det overordnede indtryk ejendomsmæglere og potentielle købere af din bolig får. Derfor skal du overveje grundigt, før du udskifter produkter af dette fabrikat - netop fordi det også skal ses som en investering i dit hus. Når du samtidig kan få delene billigt her hos os, så er det helt klart en win/win situation.

Arne Jacobsen satte standarden

Ikke bare for denne producent, men som med så mange andre designede varer - så følger markedet efter, når der opstår en god idé. Hans designs har inspireret hele branchen af vandhane-producenter til en mere simplistisk og ren stil, hvor eksklusivitet og funktion har været i højsædet.