Tilbage
Menu
0

Husk at du kan kontakte os på telefon: 86 77 00 44 og e-mail: salg@lavprisvvs.dk - Se åbningstider

Vola

Vola armaturer er perfekt, skandinavisk håndværk produceret i de fineste materialer

Vola armatur til badeværelse og køkken

Se Volas designer armaturer til bad, køkken og håndvask, samt tilbehør til badeværelset her ovenfor. Vola er det stærkeste brand blandt armaturer, som arkitekter ynder at benytte i deres projekter. Produkterne så dagens lys for over 40 år siden, designet af Arne Jakobsen. De er en familievirksomhed med hovedkvarter i Horsens. Næsten hele produktionen foregår i Danmark, hvor skandinavisk håndværk forenes med med den nyeste teknologi. Man går aldrig helt ved siden af, når man har valgt en vare derfra, og tilmed er det et Dansk designobjekt som ikke mister sin værdi med tiden, tværtimod. 

Ideen var i første omgang at skabe et armatur, hvor kun greb og tude var synlige. Alle rør skulle indbygges i væggen, og det var en hel ny tankegang i 1969. Derved var indbygningsbatteriet skabt. Senere blev flere armaturer til håndvaken og køkkenvasken udviklet i tæt samarbejde med Arne Jakobsen. Senere blev tilbehør til badeværelset en del af det stilrene design. De har høstet flere internationale anerkendelser blandt andet 2007 Good Design Award og ID prisen 1995. 

Arne Jacobsen satte standarden

Ikke bare for denne producent, men som med så mange andre designede varer - så følger markedet efter, når der opstår en god idé. Hans designs har inspireret hele branchen af vandhane-producenter til en mere simplistisk og ren stil, hvor eksklusivitet og funktion har været i højsædet.

Armaturer i alle regnbuens farver 

Noget helt specielt ved deres sortiment er deres store farveudvalg - omend det forlænger leveringstiden en smule, så har du mulighed for at personilisere netop den Vola vandhane, du synes om. Det vidner om produkter med en enormt stor alsidighed, da det på ingen måde påvirker det generelle udtryk som produktet står for. Med så stor valgfrihed omkring farverne kan du nemlig få en Vola køkkenvandhane eller et håndvaskarmatur, der passer til lige netop dine behov, og på den måde rammer de igen plet.

Vola brusesæt, blandingsbatteri og brusehoved i det flotteste design 

Med sine rene kompromiøse former skaber et af de mange Vola brusesæt og flotte blandingsbatterier i de smukkeste designs et udbetinget og minimalistisk statement på ethvert badeværelse, samtidig med at de også leverer en ekstraordinær bruseoplevelse. Uanset hvad du er på udkig efter, kan du finde det her på siden. Vi har et bredt udvalg af Vola armaturer til alle formål, hvad end det er til køkkenet, badeværelset eller bryggerset.  

Køb dine Vola reservedele og tilbehør til badeværelset her

Reservedele til et Vola håndvaskarmatur, køkkenarmaturer eller et brusearmatur er også en nødvendighed - også her er vi være behjælpelige. Du skal blot bestille det online, eller kontakte vores kundeservice, og så vil vi hjælpe dig med alt den råd og vejledning du har brug for til det produkt, du søger. 

 

Chatten Start en chat