Tilbage
Menu
0

Ifø

Ifø sanitet til badeværelset

Ifø er markedslende i Norden og har et komplet sortiment til badeværelset samt køkkenvaske. Iføs sortiment består af toiletter, håndvaske, brusekabiner, baderumsmøbler, badekar, spakar og køkkenvaske. Det store sortiment og de forskellige serier gør at de også passer ind i lige netop dit badeværelse. Det enkle og svandinaviske design er et sikkert valg som ikke går af mode.

Produkter fra Ifø er en uundværlig del af din hverdag og med deres enorme sortiment i sanitet og porcelæn, kan man ikke undgå at være i kontakt med deres produkter næsten dagligt. Netop fordi deres produkter er så anvendte, stiller man også høje krav til kvaliteten og den holdbarhed, der kræves netop af et produkt, der skal virke hver eneste gang. Det betyder også at Ifø i deres udvikling af produkter altid har funktionalitet og brugervenlighed i højsædet. At de så tilmed er kommet rigtig fint med på designfronten er blot endnu et plus. Vælg et Ifø produkt fordi du kender kvaliteten, ikke fordi de skiller sig markant ud fra mængden når vi taler design og eksklusivitet, men fordi du ved, at det der kommer fra dem virker som det skal.

Ifö har eksisteret i over 100 år

Lige efter anden verdenskrig blev Ifø introduceret i Danmark, og har siden leveret toiletter og håndvaske i stort antal. Den største produktion foregår dog i Sverige. De basale ingredienser i fremstillingen af deres sanitet er kinaler og kaolin. Der er stor fokus på vandmiljøet, og allerede i 1990'erne blev to-skyls toilettet introduceret i form af den populære Ifö Cera, der stadig er yderst populær den dag i dag. Ifö var samtidig de første til at introducere 2 og 4 liters dobbeltskyl i deres toiletterne.

Reservedele til Ifø toiletter og hængeskåle kan også bestilles online her i vores netbutik. Har du f.eks. et spørgsmål til hvilke reservedele du står og har brug for, for at fikse dit toilet, er det bare at kontakte os. Derved kan vi hjælpe med råd og vejledning eller yderligere information omkring Ifös produkter, skulle en udskiftning være nødvendig.