Tilbage
Menu
0

Rør, fittings og isolering - Bredt udvalg i billige rør

Rør & Fittings

Billige rør online - Stort udvalg og hurtig levering

Fundamentalt for branchen er rør og vi har specialiseret os i produkterne, for at du som kunde altid kan finde lige præcis det du skal bruge i en given situation. Hvad enten du skal trække vand til et nyt sted eller blot skal reparere eksisterende installation så skal du bruge dem. Vi har det største udvalg i landet og giver dig en overskuelig måde at vælge dem på.

Galvaniseret rør - Den mest anvendte

Det der oftest bruges i din vand og varmeinstallation er galvaniserede rør. Typiske installationer fra for 10 og 20 år siden er alle galvaniserede, det skyldes at prisen er lav og holdbarheden til at regne med.

Pexrør - Det kan ikke være nemmere

I pexrør får man transporten af vand på nemmest mulige vis. Til gengæld er det ikke en løsning man kan bruge hvis det er til en synlig installation, da plastikslangerne sjældent er pæne at se på og det kan skæmme udseendet af et rum at have dem fremme. Det betyder at man typisk anvender denne type rør til skjult rørføring. Til gengæld er man sikret en god holdbarhed.

Rustfri - Det nye sort indenfor rørføring

Man anvender pressfittings i stor stil i dag, og rustfri stålrør er nemme at arbejde med og samtidigt også hurtigere at installere til et pænt resultat. Prismæssigt kan de også sagtens konkurrerere med de galvaniserede- og pexrørene. Det gør det til et validt alternativ til de mere gængse typer, og det er også her størstedelen af udviklingen foregår i øjeblikket. Fremtiden bringer kun nemmere måder at håndtere rørene på, og lejer du værktøjet til at presse rørene kan det næsten ikke være nemmere at lave tingene selv.

Isolering går hånd i hånd med vandrør

Når du fører din installation igennem frostudsatte områder, som fx. garagen eller loftet, så er det vigtigt med isolering der kan holde kulden væk fra din installation. Vi har derfor også samlet et bredt sortiment i isolering, isolerede rør og meget mere.

Vi hjælper dig med at finde det rigtige

Det kan være en jungle at finde rundt i. Hvad passer egentlig sammen? Og hvilken type er det jeg har siddende i min installation allerede? Sådanne spørgsmål og mange flere får vi dagligt, og vi hjælper dig gerne med at svare på, hvad du skal bruge. Der findes utroligt mange forskellige standarder inden for rør, og derfor er den gængse løsning ikke altid den rigtige. Med kyndig vejledning bør du dog ikke være urolig for at vælge forkert - vi kender til branchen og guider dig i den rigtige retning uanset projektet.

Kobling og samling

Det er den danske betegnelse og den kan gøre det lidt nemmere at forstå, hvad det præcist er din installatør taler om, når han slynger om sig med fagudtryk. Vi har alt inden for koblinger og samlinger til alle typer af rør; det være sig pexrør, PEM-rør, galvaniserede rør, sorte rør, rustfri rør og meget mere. Det gør det nemt for dig som kunde kun at skulle handle et sted, og så garanterer vi dig, at leveringen af de gængse produkter altid sker hurtigst muligt.

Husk forsejlingsmateriale

Der er ikke noget værre end at komme hjem fra ferie eller en tur i byen og opdage, at der siver vand fra dine vandrør. Det skyldes ofte frostskader, men er man ikke opmærksom, når man samler rørene kan det forårsage utætheder der på sigt kan skade boligen og forringe dens værdi betragteligt. Det betyder helt enkelt, at når du handler samlere, koblinger, bøjninger, nipler, muffer osv. skal du huske pakgarn, paksalve eller pakninger afhængigt af typen, du anvender.

Vi sætter en ære i at vejlede rigtigt

Sure kunder er der ingen der gider at have, men i stedet for bare at sende aben videre til producenten eller installatøren, så tager vi os gerne af din forespørgsel. Har vi ikke viden i huset omkring dit spørgsmål, så indhenter vi det, så du kan komme videre med dit projekt. Det eneste du skal gøre er at rette henvendelse til vores salgsafdeling, så står vi til rådighed. Er rørene utætte og vandet plasker, så ring til os og sig det haster.

Lad dig ikke skræmme af installatørens pris på delene

Du kan lige så godt købe delene hos os til billigste netpris, for du kan være helt sikker på, at på netop disse smådele pålægges en markant højere avance hos installatøren. Denne høje avance sammen med en i forvejen høj timepris vil gøre, at dit projekt bliver dyrere, med mindre du køber delel her hos os. "Spar hvor der spares kan" er vores holdning, og når produkterne vi sælger er mindst lige så gode som installatørens, så kan du lige så godt selv købe det, der skal bruges. En anden ting der også kan spille ind, er hvilken type du vælger, for det er ikke sikkert, at den løsning en VVS-mand tilbyder dig er den billigste. Selvom delene er testet til at kunne leve op til de strenge krav på området, kan der også her være økonomi i at vælge noget andet. Dette er naturligvis forudsat, at dit nuværende system er kompatibelt med den pågældende løsning. For hjælp til dette er du velkommen til at ringe til os og få uforpligtende vejledning i, hvad du skal vælge.

Vi vil spare dig for penge, men også besvær

Vi garanterer dig et ærligt svar, og er den løsning vi anbefaler dig dyrere end alternativet, så har vi en god grund dertil. Nogle typer af samlinger og koblinger egner sig nemlig ikke til bestemte opgaver, og det fortæller vi dig hvis dette skulle være tilfældet. Der er nemlig ingen grund til at spare dig for penge, hvis ikke du bliver sparet for besværet. Der er ikke noget mere ærgerligt end at få købt noget forkert.