Hvor meget kan du egentlig spare på dit næste VVS- eller el-køb? Find svaret lige her

Hvor meget kan du egentlig spare på dit næste VVS- eller el-køb? Find svaret lige her

Rosetter

Uanset om du har brug for at skjule samlinger eller give en æstetisk touch til dine VVS-installationer, har vi et omfattende udvalg her, der passer til dine behov. Så gå ikke glip af muligheden for at løfte udseendet og finishen på dine rørinstallationer med vores brede sortiment af rørrosetter.

Vælg filtre
Dine valg
    Pris
    kr
    kr
    Farve
    91
    + Se flere
    Rørdimension (")
    91
    + Se flere
    Rørdiameter (mm)
    mm
    mm
    Udvendig diameter (mm)
    mm
    mm
    Producent
    91
      Viser46af74produkter
      Viser 46 ud af 74 produkter
      Vis flere produkter

      3 fordele ved rosetter til rør

      Flot finish

      Dér hvor dine rør møder væg eller gulv, kan sammenfatningen hurtigt komme til at se lidt ufærdig ud. Med en roset omkring røret får det i stedet et flot og afrundet udtryk.

      Nem montering

      Det kræver ikke mange kræfter eller megen snilde at montere dine rosetter. Mange kan blot klikkes, skrues eller klæbes fast.

      Slip for snavs og støv

      Hullet ved sammenfatningen mellem dit rør og dine flader, altså væg eller gulv, bliver hurtigt noget af en støv- og fnugsamler. Slip for unødigt skidt med en roset om røret.

      • 1

        Hvad er en roset?

        En roset kan faktisk være mange ting, som f.eks. lamperosetter, stukrosetter og præmierosetter. Når vi taler om VVS-rosetter og radiatorrosetter – også bare kaldet rørrosetter – handler det om de små, runde plader, man placerer dér, hvor et givent rør møder og løber ind i enten gulvet eller væggen. En rørroset er med til at give din installation et flot og fuldendt udtryk.

      • 2

        Hvordan monteres rørrosetter?

        Der findes en del forskellige typer af rosetter til rør, og det kan variere lidt, hvordan de monteres. Ofte er det dog en ganske overkommelig opgave, som hverken kræver særligt værktøj eller megen tid. Nogle rørrosetter kan man klikke på, og andre er todelte og kan monteres én del ad gangen. På loft og væg kan det være praktisk at lime rosetten på eller bruge dobbeltklæbende tape.