Tilbage
Menu
0

Køkkenvaske

Monteringsformer for vaske

Nedfældning

Nedfældning

Vasken lægges ned i udskåret hul i bordpladen.

Planlimning

Planlimning

Køkkenvasken limes så den er plan med bordpladen.

Underlimning

Underlimning

Vasken fæstnes eller limes op på undersiden af bordpladen.

Fuldend dit nye køkken med designer køkkenvaske

Når du skal have nyt køkken, er det især vigtigt at vælge den helt rigtige køkkenvask. Med de mange samtale køkkener der er blomstret frem kan vi se at danskerne prioriterer køkkenet højt. I dagligdagen opholder vi os en stor del af tiden i køkkenet hvor familien ofte samles til madlavning, spisning og hygge. Køkkenvasken er nok det inventar i køkkenet vi bruger allermest, derfor bliver der lagt stor vægt på at finde de helt rigtige design når vi laver nyt køkken.

Køkkenvaske skal kunne holde til meget - vælg derfor kvalitet

Vi bruger vores køkkenvaske utrolig meget i dagligdagen, og de skal kunne holde til en del. Det er en god investering at købe en kvalitetsvask, så du ved at den holder i mange år frem. Ønsker du en vask som kan holde til stort set alt, kan du med fordel vælge silgranit. Dette materiale er utrolig slidstærk og samtidig rigtig flot at se på.

Billige køkkenvaske som holder længe

Har du et mindre køkken, kan det være utrolig elegant med en køkken vask i rustfrit stål, som findes i mange størrelser og modeller. Måske ønsker du en køkken vask med afløbsbakke, eller en køkken vask med 2 kummer og en skylleskål. Den ekstra kumme gør det nemt at sætte ting i blød eller skylle opvasken af for madrester og lignende.

Vi har et kæmpe udvalg af billige køkkenvaske

Hos os har vi stor fokus på køkkenvaske og holder hele tiden vores sortiment opdateret, så du kan finde de nyeste modeller på vores hjemmeside. Vi har især et stor sortiment af Blanco køkkenvaske, herudover har vi mærker som Juvel, Franke og mange flere.

Stilren porcelæns køkkenvaske i mange forskellige farver

Porcelænsvaske til køkken er i dag meget mere end en blot en vask. Porcelæn udstråler elegance og moderne design, og er samtidig let at vedligeholde.

Video om Blanco silgranit

Producenten Blanco benytter materialet Silgranit til at lave en køkkenvask, der både er solid, nem at vedligeholde og ser brandgodt ud.

Billig opgradering af køkkenets centrum

Hvorfor nøjes med bare en? Området omkring din arbejdsstation i køkkenet skal være multifunktionelt. Der findes mange forskellige modeller, farver og varianter, som der er mulighed for at kombineres alt efter behov. Sammensæt din egen køkkenvask område af flere vaske, skylleskåle, afløbsbakker, skærebræt etc. Det er dog vigtigt at de individuelle behov i køkkenet er fastlagt, inden der bliver valgt vask. Derudover betyder det også en del hvilken type materiale, du foretrækker. Skal det være det klassiske keramiske porcelæn, det stilrene rustfri stål eller specialmaterialet Silgranit fra f.eks. producenten Blanco. Ofte er det ikke nødvendigt at skifte hele køkkenet ud - endsige bordpladen - hvis man ønsker sig en ny vask. Modeller til ilægning fås i et utal af varianter. En ilægningsvask placeres blot i en tilskåret bordplade og hviler således på bordpladekanten. Der er dog visse af ilægningsmodellerne, som samtidig kan fås til planlimning, hvis denne monteringsmetode ønskes i stedet.

Til de større køkkener anbefaler vi et storkøkkenarmatur.

Udskift vasken i køkkenet

Hvis du står og skal lave nyt køkken eller bare skal udskifte vasken, vil du opleve, at der i dag findes et utal af modeller, materialer og farvenuancer at vælge imellem. Der findes store, runde, køkkenvaske med afløbsbakke og/eller skylleskål. For at gøre søgningen på din nye køkkenvask lidt nemmere, er det en god ide at definere vaskeskabets størrelse først. Udfra vaskeskabets størrelse vil du kunne segmentere dig lidt ind på hvilke størrelse du har mulighed for at vælge til dit køkken. Herefter kan du så tage stilling til, om du ønsker afløbsbakke. Afløbsbakken er praktisk at have når du har vasket større skåle og gryder af, som der ikke er plads til i opvaskemaskinen. Skylleskålen kan også tilvælges i nogle serier. Sidst men ikke mindst er materialet på vasken også vigtig. Nogle steder er en stålvask praktisk, andre steder er en flot og ekstra solid silgranit-model være ideel i køkkenet. Alt i alt er det vigtigste at finde ud af, hvad lige præcis dine behov er, når du skal udskifte inventaret i dit køkken.

Gode priser og billige køkkenvaske i stål

Vi kører ofte køkkenvaske tilbud på forskellige modeller og mærker. Hold derfor godt øje med vores tilbudskampagner og nyhedsmail.

Mest solgte køkkenvaske