Tilbage
Menu
0

Håndklædetørrere & Tilbehør

Hos os finder du stilfulde og elegante håndklædevarmere samt tilbehør hertil, i alle prislag

Vælg din håndklædetørrer efter tilslutning

Tilbehør til håndklædetørrere

Håndklædetørrer - Se et stort udvalg af kvalitets håndklædevarmere

Hos os finder du håndklædevarmere i alle prislag, farver og designs, og står du og skal udskifte en eksisterende håndklæderadiator, hjælper vi dig gerne med at finde en der passer på samme centermål, som den du skal have udskiftet. Vi har de laveste priser på alle de bedste.

Vi har specialiseret os i håndklæderadiatorer

Vi har specialiseret os i at finde kvalitetsprodukter der fuldt ud kan sammenlignes med de bedste på markedet. Under producenten Mantane kan du se de modeller vi selv importerer fra f.eks. Italien, Sverige og Polen. Det er lækre produkter, der også byder på muligheden for en håndklædetørrer med hylder, så du kan hænge bøjler med tøj til tørre og få endnu mere ud af dit køb.

Stilfulde og elegante håndklædetørrer i børstet stål, rustfrit stål eller krom

Badeværelset er et af de steder i boligen, vi har ændret syn på gennem de sidste 10 år. Det er i højere grad kommet i fokus som et sted, der skal syne af luksus og velvære - så hvis du ikke allerede har en håndklædetørrer er det måske på tide, du overvejer at anskaffe dig en. Med en håndklædetørrer til el med termostat, vand eller til fjernvarme eller centralvarme får du således forvandlet drivvåde håndklæder til tørre og lune på blot 4-5 timer. Herudover giver det også et helt specielt og elegant præg til dit badeværelse, som uden tvivl heller ikke skal undervurderes.

For mange er en håndklædevarmer næsten ligeså essentiel som en håndvask, eftersom man bruger den nærmest uafbrudt. Selvom din håndklædetørre kører konstant året rundt, hvilket dog naturligvis ikke er meningen, koster det ikke mere end 6-700 kroner årligt. Det anbefales dog, at du kun benytter din håndklæderadiator når det er nødvendigt, hvorfor den typisk ikke behøves at være tændt i løbet af natten. 

Hvilken håndklædevarmer skal jeg vælge?

Da der er så mange forskellige serier at vælge imellem kan det være svært ikke at spørge sig selv; hvilken håndklædevarmer skal jeg vælge? Derfor det er vigtigt, at du har nogle ting med i baghovedet inden du vælger. F.eks. skal du tænke over størrelsen på din håndklæderadiator og ikke mindst dine håndklæder - det nytter ikke noget, at håndklædetørreren kun er 50 cm bred, hvis dine håndklæder er 60 cm. Ligeledes skal du tænke over mængden af personer i husstanden og om der skal tørres andet end håndklæder ind imellem, f.eks. sportstøj, regntøj og lignende. Det kan være en god idé, at overveje en lidt større model hvis i er mere end 3 i husstanden, så flere kan få glæde af den på samme tid. Det er dog stadig helt op til dig selv at vælge den du synes matcher dine behov bedst. Her på siden kan du sortere modellerne efter kategorier og se efter de gode tilbud vi kører - der er altid penge at spare!

Håndklædetørrer til fjernvarme og centralvarme kontra el

Du er også nødt til at tage din primære varmekilde med i overvejelserne, når du vælger håndklædevarmer. Har du ikke fjernvarme, og er det ikke muligt at komme til at lave rørføringen, så vil en el håndklædetørrer være den bedste løsning. Denne er dog lidt dyrere i drift end en traditionel løsning - man regner med en udgift på ca. 1000 kr. årligt, hvis håndklæderadiatoren kører i døgndrift. Det kan du så dividere med fire, da man i gennemsnit bruger håndklædevarmeren 6 timer om dagen. Ring gerne til os og få en snak om hvilken løsning der er bedst for dig samt hvilken håndklæderadiator du skal bruge.

I videon herunder viser Michael Munkholt Mantane DIVA samt Mantane LINA håndklæderadiatorer:

Mest solgte håndklædetørrere og tilbehør